cropped-sigla-finala-2023-2.jpeg

             COLEGIUL ECONOMIC „REGELE MIHAI I"  BUZĂU

#Resurse umane

Catedre

Catedra de limbă şi comunicare 

Limba română 

Limbi străine

Catedra de matematică şi ştiinţele naturii

Matematică

Chimie, fizică, biologie

Catedra Om şi societate

Economie, istorie, geografie, religie, educație fizică

Catedra de discipline tehnologice

Tehnologia informaţiei 

Discipline economice 

Citește mai mult
Comisii      Componenţa comisiilor de lucru în anul şcolar 2022–2023 a fost dezbătută în Consiliul profesoral și aprobată în Consiliul de administrație


Componența
Activități metodice și de perfecționare


Detalii
Autori de publicații

 De-a lungul timpului, preocupările pedagogice ale profesorilor şcolii s-au concretizat, pe lângă activitatea de la catedră în manuale, carte şcolară, auxiliare didactice şi reviste şcolare.

 

   În revistele şcolare, profesorii şi elevii au publicat atât articole care le prezintă activitatea, cât şi articole literare.

 

   Detalii   
Documente

* Fișa de autoevaluare cadre didactice (an școlar 2023-2024)- aici
                  

#Proiecte Europene 

Erasmus, un  prieten de nădejde al tinerilor europeni!

Se spune că prietenii ni-i alegem singuri și familia ne-o dă Dumnezeu. Afirmația este susținută de programul Erasmus + , care s-a transformat într-un prieten apropiat tuturor tinerilor care doresc să trăiască cele mai interesante și incitante experiente. Prin acest program mobilitatea prin diverse țări și întâlnirile unor grupuri cu aceleași obiective au devenit pentru multi un stil de viață. Google-ul nu este singura sursă modernă de  informare, rețelele de socializare nu oferă aceleși bucurii ca întâlnirile directe dintre oameni. Tocmai de aceea alegem să susținem prin participarea noastră la mobilitățile propuse de parteneri din alte state sau de noi, pentru a ne putea dezvolta diverse abilități, competențe și cunoștințe din diverse domenii de interes.